Curatatorie de perne

---

La multi ani 2022! -Dosuri de perna confectionate la dimensiunea dorita de dvs.dintr-un material bumbac 100% care nu permite trecerea penelor si asigura o aerisire continua a pernei. Fiecare dos de perna este dublat(inclus in pret)pentru o siguranta perfecta.Diverse culori si tesaturi bumbac placute la atingere. Va asteptam cu drag! Punct de lucru:Str.Alexandru Marghiloman nr.86 Telefon: 0768400685

Preluam/livram comenzile dvs.de la domiciliu,gratuit. Telefon:0768400685 La convenienta dvs.ne gasiti si la punctul de lucru situat in str.Alexandru Marghiloman nr.86.

Preluam/livram comenzile dvs.de la domiciliu,gratuit. Telefon:0768400685 La convenienta dvs.ne gasiti si la punctul de lucru situat in str.Alexandru Marghiloman nr.86. Va asteptam! *(diverse culori)

Preturile cele mai mici din tara!Calitate garantata!Servicii de calitate!

Preturile afisate la punctul de lucru sunt pentru dosuri de perna din bumbac diverse culori la alegere. Pentru detalii nu ezitati a ne contacta. Va asteptam cu drag!

Preluam/livram comenzile dvs.de la domiciliu,gratuit. Telefon:0768400685 La convenienta dvs.ne gasiti si la punctul de lucru situat in str.Alexandru Marghiloman nr.86.

www.curatatoriedepernebuzau.ro

NE GASITI SI PE FACEBOOK Curatatorie De Perne Buzau  

Avantajele unei perne curatate

avantaje

-perna este aerisita, curată şi dezinfectată

spalare

-se inlatura mirosurile neplacute

dispar mirosurile

-mucegaiul,bacteriile, acarienii si alergenii sunt înlăturaţi,se elimina praful si alte impuritati.

dispar mirosurile

-se infoaie puful si penele.

se infoaie puful

-se poate redimensiona perna la cerere,din 2 perne mari se pot face 3 perne potrivite sau din 3 perne mici se pot face 2 perne mari ,o pilota nedorita se poate transforma in perne moi si pufoase.

dosul de pene

-SE SCHIMBA DOSUL DE PERNA

-Dosuri de perna confectionate la dimensiunea dorita de dvs.dintr-un material superior nanghinului care nu permite trecerea penelor si asigura o aerisire continua a pernei.Curatatorie De Perne pe o hartă mai mare